Services

Beletteren

Belettering JS
Pertz Elektriciteitswerken_14-09-2021

UW RIJDEND VISITEKAARTJE!

Voor u komt het erop aan de kosten die u maakt voor bedrijfsreclame zo efficiënt mogelijk te laten opbrengen. Reclame op uw bedrijfswagens is hiervoor de juiste methode. Overal waar u komt, zolang u uw wagen gebruikt, is deze reclame gezien. Alleen positieve punten komen hier naar voor:

 

- doeltreffend

- betere naambekendheid

- imago-bepalend

- gespreid in tijd

- gespreid in bestemming

- duurzaam

- zeer betaalbaar

- eenvoudig te onderhouden

-steeds aanpasbaar


Publicitaire wrap

reclame wrap

LAAT UW ZAAK OPVALLEN LANGS DE WEG!

Reclamewrap gaat verder dan enkel beletteren. Het betreft een gedeeltelijke of volledige reclamebedekking van uw wagen of vrachtwagen. Uiteraard komt hier meer overleg bij te pas. De budgetten liggen hoger, de verwachtingen mogen dan ook op dezelfde manier aangepast worden. Er gaat ook meer tijd over.

Indien u niet zelf een ontwerp hebt, kunt u kiezen voor een eenvoudig of uitgebreid ontwerp. Daar gaat tijd in zitten. Voor uitgebreide ontwerpen bekijken wij dat samen met een grafisch ontwerper. De details bespreken wij graag met u, bij u thuis of in ons atelier.

Wrap

carwrap fullcolor Mercedes

WRAPPING IS HIP EN TRENDY!


Door uw wagen te laten wrappen kan u deze voorzien van een hippe en persoonlijke look. De ‘color change’ wordt steeds meer en meer populair. De bedoeling hiervan is om uw auto een volledig* andere kleur te geven. Afhankelijk van uw wensen en budget kan u ook opteren voor een ‘accent wrap’, dit houdt in dat individuele onderdelen van uw wagen een andere kleur krijgen. Het is dus perfect mogelijk om enkel de motorkap, het dak, de bumpers of de spiegels in een unieke kleur te transformeren.


Bescherming en een strak uiterlijk in één beweging, vanaf nu kan het!


* Bij een standaard carwrap is de originele kleur van de wagen vanaf de buitenzijde niet meer zichtbaar.. Bij het openen van de motorkap, koffer en/of deuren zal de originele kleur nog te zien zijn. Het is echter ook mogelijk om de deurslagen van de wagen te wrappen. Tijdens het maken van de offerte kan dit besproken worden, elk type wagen is anders. Deurslagen zijn zeer tijdintensief en verwachten veel demontage van onderdelen wat zorgt voor een aanzienlijke meerkost.KAN DE WAGEN NORMAAL GEWASSEN WORDEN?


Natuurlijk heeft niet iedereen de tijd en plaats om zijn wrap in ideale omstandigheden te behandelen. De kwaliteit van de folie laat ook toe om uw wagen te wassen in de carwash. Let wel op dat u op zoek gaat naar een degelijke carwash met een soft-wash systeem en geen ouderwetse borstels.


Het is uiteraard niet ideaal, maar dat is het voor uw lak ook niet. Er kunnen dus wel krassen voorkomen in de wrap door het gebruik van carwash of slecht wasmateriaal, maar de wrap zal niet loskomen. Je kan het vergelijken met bedrijfswagens met belettering, deze komen ook niet los in de carwash terwijl ze wel allemaal open randen hebben.


Onze carwrap heeft in 95% van de gevallen geen open randen aangezien deze allemaal rondom panelen afgewerkt worden.

WAARSCHUWING

Een volledige car-wrap is géén carrosseriewerk. Een volledige carwrap is doorgaans goedkoper dan wat u zou betalen voor het herspuiten van uw wagen. Hou er echter rekening mee dat carwrap géén fouten in carrosserie, lak, krassen of vroeger spuitwerk verbergt. Een carwrap kan in tegendeel de fouten accentueren wanneer u bijvoorbeeld kiest voor een lichtere kleur. 

Glasfolie

Spiegelglas folie_20191012
Decorative_Glasfolie_melkglasfolie
Spiegel glas folie _ one way vision

U WILT MEER PRIVACY IN HUIS OF KANTOOR? U WILT MEER VEILIGHEID? U WILT FRISSERE RUIMTES BIJ HETE ZOMERDAGEN? U WILT MINDER WARMTEVERLIES BIJ KOUDE WINTERDAGEN? UW INTERIEUR OF ETALAGEMATERIAAL VERKLEURT?

We onderzoeken grondig - bij u thuis - wat de mogelijkheden zijn voor uw persoonlijke situatie om uw probleem op te lossen zonder nieuwe problemen te creëren. 
Informeer u op onze pagina "Glasfolies" over ons assortiment folies die u helpen om bovenstaande problemen op te lossen.


Overige reclame

Belettering Werfborden_Voorbeeld
Spandoeken Define Your Style
Belettering scorebord FC Knokke
One Way Vision
Raambestickering
Werfdoeken mandelhof
fotowrap garagepoort

SPANDOEKEN OF WERFBORDEN NODIG? GEEN PROBLEEM!

Wij verzorgen voor u ook publiciteits- en werfborden, gevel- en etalagebelettering, spandoeken en vernieuwen uw lichtreclames in uw eigen huisstijl.


Voor lichtreclames beperken wij ons tot het aanpassen van reclame die aangebracht werd op ongeschonden plexi-panelen

Services, Diensten

Services