Veiligheidsfolie

Veiligheidsfolie


  • Voorkomt ongevallen (openbare gebouwen, ziekenhuizen,...)

  • Voorkomen van inbraak en vandalisme door de tijdsduur om in uw woning of bedrijf binnen te komen aanzienlijk te verlengen.

  •  Houdt de glasfragmenten en scherven bij elkaar zodat niemand gewond geraakt door rondvliegend glas bij ontploffing of ongeval.

  • Verhoogt de weerstand van het beglazingsysteem tegen stoten en druk

  • verkrijgbaar in transparante versies met alleen veiligheid, of als combinatiefolie met zowel zonwerende als veiligheidskenmerken.


  • De verschillende 3M™  Veiligheidsfoles zijn ontwikkeld voor toepassing zowel aan de binnenzijde als de buitenzijde van het glas.

3M™ Scotchshield™ Veiligheid & Beveiliging Raamfolie Ultra S800


Uw woning, kantoor, handelszaak,... is elke dag kwetsbaar voor de elementen van de natuur en van menselijke handelingen. 


Veiligheids- en beveiligingsglasfolies zijn ontworpen om de glasfragmenten bij elkaar te houden, waardoor mogelijk letsel door rondvliegend glas tijdens zwaar weer en andere ongelukken wordt verminderd. Deze heldere film vormt een membraan dat het glas op zijn plaats houdt en voorkomt dat het breekt in geval van explosie of vandalisme.

De Veiligheid & Beveiliging Raamfolie wordt aanbevolen voor alle plaatsen waar glas kwetsbaar is en een extra versteviging geen overbodige luxe is, zoals glazen deuren, vensterramen tot op de grond, balkonbeglazing, ziekenhuizen, kinderdagverblijven,...
veiligheidsfolie glasbreuk

zonder

veiligheidsfolie glasbreuk ongeval

met

veiligheidsfolie